Van jongs af aan houd ik mij bezig met paarden / pony's en ben inmiddels een allround ORUN instructrice. Niets mooier dan de band die je kan ontwikkelen tussen mens en paard / pony, dat is dan ook mijn visie. Het ontwikkelen van die band ervaar ik als een doorlopende prachtige reis en les waar alles steeds meer in balans komt. Zelf blijf ik mij hierin op alle fronten ontwikkelen en vindt het geweldig om dit met jouw te delen. Wanneer jij op zoek bent naar een trainer / begeleider  om de band met jouw paard / pony te verbeteren en zo tot een mooie prestatie te komen dan ben ik wellicht diegene die jij zoekt. Wat mij betreft tot snel.
De lessen worden gegeven aan jong en oud, op de door jou aangegeven locatie. Je dient zelf de beschikking te hebbven over een paard / pony. De frequentie van de lessen is geheel bespreekbaar en gaat in goed overleg. Er is dus veel mogelijk! Ik heb ervaring in:
Het les geven van, individuele-, wedstrijd -, recreatie ruiters en groepen. Wil jij samen met mij trainen, vul dan het formulier onder aan de pagina in.

Tarief

Het tarief is afhankelijk van de afstand van mijn huis, tot aan de stalling van jouw paard.

Voor een training, kun je contact met mij opnemen door hier te klikken.