VorigPagina 1 van 20

Stressless

Samen even kijken wat de beste behandeling is voor Rika van Carolina Hollander. Rika heeft grote problemen met ontspannen en heeft waarschijnlijk hoofdpijn, zoals de eigenaar zelf zegt, ze kan daardoor ontploffen en rent dan weg. Na gelang de behandeling kwam er ontspanning in deze prachtige merrie 🥰
Een korte reactie van Carolina:
Gisteren en vandaag hebben we nog heerlijk gekroeld samen. Ze komt er dan om vragen en dat is toch geweldig 🤗 ❤, ik voel mij dan zo vereerd.

Lekkerder in zijn vel

Lekkerrrr hoor zo’n behandeling, ff lekker rekken en strekken en een paar keer uitgebreid gapen.
Dat vind Gipsy van Marijn Buitenhuis-Peters wel prettig 😉
Marijn wilde haar ruin graag laten nakijken en behandelen zodat hij wat lekkerder in zijn vel komt te zitten. De sessie heeft hem zeker goed gedaan, hij is nu weer beter te pas, z’n protest is minder, aan raken bij de oren/atlas gaat makkelijker, hij is minder lui en het zakken in hals en stelling zijn makkelijker.

Stijf in het lijf


Bij deze 12 jarige merrie was opgevallen dat ze niet altijd soepel loopt, vooral als ze s’morgens uit de stal wordt gehaald. Ook springt ze wat stijf met haar achterhand… De osteopaat kan niets vinden en dus neemt Carolien Kleinmeulman contact met mij op met de vraag of ik er iets mee kan.
Ruim 2 weken na de eerste behandeling krijg ik dit berichtje:
Hoi hoi, ik vind dat ze losser in haar lijf is, de instructie van mijn dochter vindt dat ook. Ze springt ook losser. Ze begint ook iets voller te worden en begint nu ook te glimmen 😊 groetjes.
Dus, al met al kun je zeggen dat de merrie lekkerder in haar lijf komt te zitten.
VorigPagina 1 van 20