Covid-19

Ik streef naar optimale zorg voor uw paard. COVID-19, ook wel Corona genoemd, heeft onze maatschappij drastisch verandert. Om goede zorg te waarborgen voor uw paard, maar ook voor andere klanten is uw medewerking noodzakelijk. Onderstaande maatregelen kunnen per dag/week/maand gewijzigd worden naar gelang de omstandigheden. Door het maken van een afspraak, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

  • Behandeling van maximaal 1 eigenaar met meerdere paarden per keer.
  • Ik neem eigen handgel mee en draag een mondkapje.
  • Uw paard wordt gezien op een poetsplaats / stal of paddock zodat U als eigenaar 1,5 meter afstand kan bewaren.
  • Heeft u of huis- of stalgenoten een van hieronder genoemde klachten? Dan de afspraak afzeggen en opnieuw inplannen s.v.p. voor mij en andere klanten. U dient tenminste 24 uur klachtenvrij te zijn voordat u een nieuwe afspraak inplant.
  • Heeft u klachten gehad en bent uw minimaal 24 uur klachtenvrij dan is een afspraak mogelijk. U dient mij wel te informeren dat u klachten heeft gehad en hoe lang dit geleden is.
  • Bent u in contact geweest met iemand met Corona, of heeft u een vermoeden ervan, bent u verplicht dit te melden. Ik sluit in dat geval minimaal 14 dagen mijn praktijk en informeert alle klanten die nadien een afspraak hebben gehad.
  • Heb ik een van bovengenoemde klachten dan zal ik uit voorzorg ook afzeggen. En pas na een minimum van 24 uur klachtenvrij te zijn geweest afspraken hervatten. Indien Corona bij mij of in mijn gezin of bij mensen met wie ik in contact ben geweest wordt vastgesteld of er is een sterk vermoeden hiervan, dan sluit ik per direct de deuren en neem ik een minimum van 2 weken isolatie in acht, of andere maatregelen conform instructie van artsen of het RIVM. Heel vervelend maar eenieders gezondheid wil ik zo goed mogelijk waarborgen.
Ik mag van de overheid mijn werkzaamheden als Cranio Sacraal Therapeut blijven uitoefen.
Dit alles staat te lezen op de website van de KNHS, waarvan hieronder een gedeelte:
Hippische dienstverleners:
Hippische dienstverleners (erfbetreders) die noodzakelijk zijn voor de gezondheid en welzijn van de paarden, zoals dierenartsen, fysiotherapeuten, voerleveranciers, gebitsverzorgers, paardenmasseurs etc., blijven hun beroep uitoefenen. Uiteraard nemen zij de nodige sociale en hygi├źnemaatregelen in acht zolang dit mogelijk is voor het correct uitoefenen van hun beroep.